RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Det er essentielt for vores helbred at indtage en god olie! BalanceOil er et helt naturligt kosttilskud, som hjælper dig med at øge indholdet af omega-3 i kroppen, så forholdet mellem omega-6 og omega-3 kan balanceres. Sammensætningen er unik, da det er baseret på nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet. Olien indeholder omega-3 fra fisk og polyfenoler fra ekstra jomfru olivenolie. Ingredienser som effektivt arbejder sammen for at forbedre din fedtsyrebalance. Man kan vælge mellem 3 forskellige smage: citron, vanille og appelsin/citron/mint. Man benytter doseringsbægre til olien for at dosere ens daglige dosis nøjagtigt efter vægt (0,15 ml BalanceOil x kropsvægt)


BalanceOil indeholder veldokumenterede næringstoffer som:

- Olivenolie-polyfenoler der beskytter fedtstoffer i blodet mod oxidativt stress

- Vitamin D der vedligeholder normale knogler samt bidrager til immunsystemets normale funktion

- DHA og EPA der bidrager til at vedligholde et normalt blodtryk, syn, triglyceridniveau i blodet, en normal hjertefunktion samt hjernefunktion


Zinzino BalanceOil sælges efter princippet MLM (multilevelmarketing) og betyder, at det er os som forbruger der tjener på produktet og ikke et mellemled/butik. Dette betyder også at du, hvis du får fire andre til at bruge produktet, har mulighed for at få din olie gratis. En mdr. forbrug af olien koster 287 kr.

Lidt videnskab:

En bil har brug for brændstof og olie for at kunne køre! Det er præcis det samme med vores krop - den har behov for de rigtige næringsstoffer for at kunne fungere optimalt. Vi skal drikke vand, dyrke motion og spise sundt. Det ved vi og vi gør vores bedste, men den nye videnskab kan afsløre dette:

Vores kost har ændret sig over de seneste 60 år på en fundamental skadelig måde. Forskere og sundhedsmyndigheder gør i stigende grad opmærksom på ubalancen i indtaget af fedtsyrer, mere specifikt det overdrevne forbrug af omega-6 (planteolie og moderne, bearbejdede madvarer) kontra omega-3 fedtsyrer (fed fisk og traditionelle madvarer). Balancen her refererer til forholdet mellem omega-6 og omega-3 fedtsyrer. Både omega-6 og omega-3 er essentielle for livsnødvendige funktioner i vores krop. Problemet er ubalancen, som er skabt af vores ændrede kostvaner. For meget omega-6 giver en ubalance. For lidt omga-3, mere specifikt biologisk tilgængeligt EPA og DHA, giver ligeledes en ubalance. EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion. Før 1960 var forholdet mellem omega 6 og 3 i den vestlige verden 4:1 eller lavere. Førende sundhedsmyndigheder anbefaler et forhold på 5:1 eller lavere for at være i blance. I dag er gennemsnittet i Europa 15:1, og ofte 25:1 eller højere i USA. Selv ikke dem, som tager omega-3 kosttilskud er i balance. De viser i gennemsnit et forhold på 7:1 i Europa og 18:1 i USA. Ikke engang de mest sundhedsbevidste mennesker opdager, at de ofte er i ubalance.

Balancetest:

Zinzino tilbyder en balancetest så man kan se om man er balanceret eller ubalanceret. Det er en simpel blodprøve til hjemmebrug, som foretages med et lille prik i fingeren. St. Olavs Universitetshospital i Trondheim i Norge og andre ledende laboratorier, analyserer testen og finder din fedtsyreprofil. Testen afslører om din kost er ubalanceret, delvist balanceret eller helt balanceret. Hjemmetesten tager mindre end et minut at udføre, og du kan se dine anonyme resultater online efter ca. 20 dage. BalanceTest indentificerer niveauer af 11 fedtsyrer i blodet med 98% nøjagtighed. Du får information om dit procentuelle omega-3 niveau og om forholdet mellem omega 6:3. Derudover får du en rapport om, hvordan du kan øge din sundheds- og kostbevidsthed. BalanceTest er et selvbevidstheds-værktøj, ikke en diagnostisk test. Din rapport viser vigtigheden af din fedtsyreprofil og giver dig en kostforklaring. Endnu vigtigere er, at denne test gør dig i stand til at træffe bedre valg, da du får information, som er specifik for dig.

Jeg kan nævne at min omega 6:3 balance inden start på BalanceOil for 5 år siden hed 8,4:1 og efter 4 mdr.'s indtag hed den 2,1:1 og jeg levede på det tidspunkt rimelig afbalanceret ifht. kost, hverken fanatisk eller sløset :-)