Akupunktør Hanna Rosdam

 DK-9690 Fjerritslev - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Jeg forhandler Chiroforms lænde- og knæpuder:

Chiroforms lændepude er konstrueret af danske kiropraktorer med henblik på at bevare det naturlige fremadrettede svaj i ryggen, således at lændehvirvlerne bevarer deres naturlige stilling og rygmuskulaturerne afslappes. Puden er special udviklet til bilsæder, så du bevarer det naturlige svaj i ryggen, når du sidder. Lændehvirvlerne bevarer deres naturlige stilling, og rygmuskulaturerne afslappes. Lændepuden kan både anvendes, som lindring ved allerede opståede problemer, og som forebyggelse. Er fremstillet med en fast skumkerne som er belagt med viscoelastisk helseskum. Leveres med et blødt og komfortabelt yderbetræk i fløjl, samt stroppe så den kan sidde fast om stol/sæde. Fastsyet inderbetræk. Pris: 299 kr.

Knæpude:


Chiroforms knæ separator pude er en revolution i pleje og komfort, når du sover og ligger ned i en lateral position. Normalt er det ubehageligt at ligge i en lateral stilling, fordi det ene ben er på toppen af et andet som er årsag til at knæene rører hinanden og støder sammen. Puden passer problemfrit mellem benene og vil forhindre knæene i at røre hinanden samt sikrer en god og korrekt kropsstilling...


- hjælper med at lindre lidelser fra hofte- og knæproblemer

- fungerer som en blød hjælp til kropspositionering efter hofteoperationer

- reducerer tryk på knæleddene

- hjælper med at holde bækkenet firkantet når du ligger i en lateral stilling

- reducerer vridning af bækkenet og holder den nedre del af rygsøjlen lige

- reducerer svedning på grund af den nemme kropsholdning

- let at justere med velcrolukning


Pris: 225 kr.

Spørgsmål vedrørende

produkter:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible