RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

K-Laser terapi

Det er bevist, at laserterapi stimulerer vækst og heling af væv i kroppen. Laseren accelererer helingsprocessen og mindsker betændelsestilstande, smerte og arvævsdannelse. Min laser er en klasse IV laser, og kan give rigtigt gode resultater i behandlingen af kroniske smerter. K'et i K-Laser står for kilo, som betyder tusind. Da K-laser blev introduceret først i 2000, var den tusind gange kraftigere end andre terapilasere.


HVAD ER LASERTERAPI?

Effekten omfatter hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse. Laserterapi har været brugt i Europa af fysioterapeuter, læger og sygeplejepersonale så langt tilbage som i 70’erne.


HVAD SKER DER VED BEHANDLINGEN?

Laserbehandling er smertefri. Den frigivne energi øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes og smerten mindskes.


EFFEKTEN PÅ CELLENIVEAU:

Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.


ER DET VIDENSKABELIGT BEVIST?

JA! Der er tusindvis af publicerede undersøgelser, der viser den kliniske effekt af laserterapi. Blandt disse er der mere end hundrede strengt kontrollerede, videnskabelige undersøgelser, der dokumenterer virkningen af laser på mange sygdomstilstande.


Til laserbehandling bedes du venligst medbringe et lagen til briksen. Du skal beregne en behandlingstid på 15 min. til behandling af ét problemområde.


Pris:

300 kr. for laserbehandling som selvstændig behandling

400 kr. for to problemområder

500 kr. for tre problemområder

175 kr. pr. laserbehandling pr. problemområde i tillæg til andre behandlinger


I tilfælde af afbud bedes du give besked senest 1 døgn før din tid, da du ellers vil blive faktureret 125 kr.

K-Laser brochure

Hvad Laser bl.a. kan afhjælpe: