Akupunktør Hanna Rosdam

 DK-9690 Fjerritslev - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Kundecitater:

9/1 -20: "Jeg fik for 10 år siden konstateret øjensygdommen våd AMD hos min øjenlæge. Mine udsigter var at jeg inden længe ville miste evnen til at køre bil og på sigt blive helt blind. Øjenlægen kunne ikke hjælpe mig. Jeg fandt frem til, at nogle var blevet hjulpet af akupunktur og startede et 14. dages forløb op, hvor jeg fik 2 behandlinger hver dag med en times mellemrum. Dette gjorde mine målinger hos øjenlægen bedre og jeg har nu holdt øjensygdommen i skak med opfølgende behandling en gang i måneden. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg i min alderdom fik lov at bevare mit syn og fortsat kan komme omkring i min bil... Og så elsker jeg at besøge Hanna som er en af mine tidligere skoleelever."


- Irene Holm, 86 år, Pensioneret lærer, Brovst.

2/12 -19: "Jeg var heldig at vinde 5 behandlinger med shockwave mod cellulitis hos Hanna. Ved første behandling, nævnte jeg overfor Hanna, at jeg havde døjet med en skade i over 1 år og havde fået smertestillende i form af piller og blokader. Jeg havde også fået behandling hos kiropraktor og fysioterapi uden nogen egentlig forskel. Hanna foreslog, at vi prøvede med akupunktur, shockwave og K-laser mod mine smerter. Jeg var selvfølgelig frisk på at give det en chance og heldigvis for det. Ikke nok med at huden er blevet mere jævn og stram ved behandlingen mod cellulitis, så har Hanna oveni købet også hjulpet mig til en hverdag med færre smerter. Desuden kan jeg nævne, at Hanna udover, at hun er en utrolig dygtig behandler, også er en sød person. Så de varmeste anbefalinger herfra."


- Linda Andreasen, Aalborg.

30/11 -19: "Havde min 3. omgang med shockwave i går, sammen med min sædvanlige omgang akupunktur. Jeg er blevet så vild med det! Selvom det napper lidt i starten, så slapper jeg hurtigt af i kroppen, da jeg kan mærke hvordan det hjælper kroppen mere og mere på plads. Min kiropraktor har også de sidste 2 gange (begge gange havde jeg fået shockwave lidt tid inden) kunne få fat i meget mere end han plejer. Så det tager jeg som et tegn på, at der sker en del godt som følge af shockwaven. Jeg har nu lavet aftale om, at jeg kommer ca. hver 14. dag og får min omgang akupunktur samt shockwave. Det kan jeg virkelig ikke undvære nu! Hvis man ikke har prøvet det endnu, så vil jeg stærkt anbefale det! Det minder mig virkelig meget om en god omgang dybdegående massage. jeg har oplevet at jeg nærmest falder hen og har følelsen af, at kunne sove imens behandlingen er igang. Jo det gør lidt ondt i starten, men er mega behageligt og smerten fortager sig hurtigt. Man kan også få indstillet styrken efter hvad man kan klare, så det ikke er bare lige på og hårdt. Ville ønske jeg kunne få lidt shockwave hver dag, så godt virker det!"


- Maria Hammer, Brovst.

16/9 -19: "Super skøn person, som går meget op i sine patienter."

Filippa 14 år, Sulsted.

6/5 -19: "Det er meget tydeligt, at Hanna går op i sine patienter og at det handler om at hjælpe dem, så de kan få det bedre. Jeg har gået hos mange forskellige alternative behandlere igennem mit liv og der findes mange som bare vil suge ens penge ud af en, men sådan er Hanna slet ikke... Og så er hun oveni købet den dygtigste akupunktør jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan også anbefale K-laser behandling hos hende, som har hjulpet på mange af mine skavanker, bl.a. et skadet knæ og min dårlige nakke, som er evigt spændt op. Jeg har også fået K-laser behandling for cyster på æggestokkene, som virkelig tager smerten væk for mig. Derudover vil jeg varmt anbefale, at få lavet en vitamin-/mineraltest når Alis kommer på besøg i klinikken et par gange om året. Det har fået min cyklisk migræne fuldstændig væk og hjulpet på mange andre ting, at jeg begyndte at tage de kosttilskud som lige præcis MIN krop manglede. Jeg har endda prøvet i en periode med manglende overskud, at forsømme at tage mine kosttilskud, hvilket resulterede i, at migræneanfaldene vendte tilbage igen. Da jeg så begyndte at tage mig sammen og indtage de vitaminer og mineraler jeg var blevet testet til at mangle, så forsvandt migrænerne igen. Hermed min varmeste anbefaling af diverse behandlinger hos Hanna."


- Melissa Paulick, København.

4/4 -19: "Super god og professionel. Jeg har fået behandlet både smerter i skulder efter trafikulykke og høfeber hos Hanna, og har kun oplevet utroligt gode resultater ved alle behandlinger. Har kun postiv anbefaling."


-Sikem Kindberg, 16 år.


5/4 -19: "Hanna er yderst professionel og arbejder med hjertet. Hun har hjulpet min søn mange gange, både med akupunktur og K-laser... ømme knæ og skulder og diverse allergier. Jeg kan på det varmeste anbefale Hanna og vi vil helst sikkert bruge hende mange gange endnu."


- Carina Vabbersgaard, Klim.


1/3 -19: "Efter en årrække med skrantende helbred, et manglende immunforsvar, ledsmerter og div. fordøjelsesproblemer, blev jeg opfordret til at prøve akupunktur. Jeg fandt frem til akupunktør Hanna Rosdam med lidt sund skepsis, men må nu et år senere gøre det til skamme. Jeg har fået et meget bedre helbred og fået mere energi. Udfra de målinger Hanna laver inden hver behandling, gives en indikator for, hvor kroppen er belastet og der er mærkbar virkning efterfølgende. Jeg får akupunktur der styrker immunforsvaret og det har en positiv virkning. Jeg har færre ledsmerter og sygedage end tidligere. Jeg har med hjælp fra Hanna fået gode råd omkring vitaminer samt fået foretaget målinger, som har været grundlag for at hjælpe kroppen bedst muligt. Jeg kan kun på det varmeste anbefale akupunktør Hanna Rosdam og hendes klinik."


-Allan Jensen, Tranum.

10/9 -18: "Min allervarmeste anbefaling af Hanna. Hos Hanna går ældgammel lægekunst og moderne laserteknik hånd i ånd... forstået på den måde, at Hanna hjælper ifht. både fysiske og psykiske smerter... lige varmt og effektivt. Akupunktur er stringent vidensbaseret: ikke et "ups" mirakel: det føles bare sådan - når man befriet og nygenfødt danser med hendes omsorg for det hele menneske siddende i sjæl og krop videre ud i livet. Tak kære Hanna <3."


- Marie Vibe, Brovst.


10/1 -18: "Jeg får akupunktur stort set næsten hver uge, da jeg bl.a. lider af voldsomme migræneanfald med opkast. Akupunkturen kan holde det nede på et minimum så jeg kan fungere i hverdagen. Derudover døjer jeg med en del allergier og fordøjelsen, hvor maven ofte er i ubalance. Her har akupunktur også hjulpet mig til bedre livskvalitet."


- Melissa Baagø, 32 år, Aarhus.


10/1 -18: "Jeg er blevet behandlet med akupunktur flere gange med god effekt. Bl.a. havde jeg på et tidspunkt så mange smerter i ryg/lænd, at jeg knap kunne kravle op på briksen. Efter akupunkturbehandling kunne jeg springe ned og danse rundt og mærkede ikke mere til det."


- Leni Mosbæk, 69 år, Hune.


7/1 -18: "Jeg har siden 2008 kæmpet med piskesmæld. Derudover har jeg store smerter i ryggen og ned til bækken/hofteled området. Akupunkturen har igennem årene hjulpet mig meget med at få lindring og mindsket mine smerter. Jeg har også døjet med med mit fordøjelsessystem og haft en del stress. At få akupunktur har været til stor hjælp for mig og jeg har altid følt, at min naturlige styring i kroppen har fået et boost hver gang jeg har fået en behandling."


- Maria Johansen, 32 år, Nørresundby.

6/1 -18: "Jeg kan anbefale akupunktur. Efter kun 3 behandlinger, var det muligt at fungere normalt igen efter voldsomme smerter fra helvedesild. Lægens piller hjalp ikke så meget."


- Svend Arknæs, 71 år, Aalborg.


6/1 -18: "Jeg prøvede lykken hos Hanna for nogle år tilbage og nu er jeg afhængig af hende. Jeg blev ædt af myg. Jeg kunne ikke gå ud af døren uden at de angreb mig. Jeg kunne sidde ved siden af myggelys og sprøjte mig ind i alle mulige ting. Myggene grinte bare af mig og spiste løs. 1. behandling ved Hanna hjalp med det samme og tro mig, jeg kan mærke når det er ved at være tid til behandling igen. Som jeg skrev... jeg er afhængig af hende og hendes nåle og så lang tid det er muligt fortsætter jeg. Jeg har min nevø med hver gang, da han har samme problem. Han hæver bare meget mere. Jeg kender mange flere som bruger denne behandling for at kunne gå udendørs uden at blive et festmåltid for myg. Jeg har også fået akupunktur for min seneskedehindebetændelse, som resulterede i, at jeg nu kan holde ud til at arbejde som maler og løfte min datter uden at få ondt."


- Jane Vendelbo Bratholt, 37 år, Aalborg.


Slidgigtssmerter i knæ og iskiassmerter afhjulpet dec. -17, fortalt af Ninny Pedersen 65 år fra Blokhus.

Smerter pga. spinalstenose afhjulpet Juli -17, fortalt af Leif Pedersen 68 år fra Hjallerup:

17/1 -17: "Hej Hanna. Jeg var til behandling hos dig i august tre gange. Jeg havde problemer med iskiassmerter. Det hjalp og var helt væk et par dage efter sidste behandling og nu 5 mdr. efter, er det stadig ok. Det har jeg fortalt til alle jeg hører, som har disse problemer. Jeg synes det var fantastisk med din hjælp. Tak for hjælpen Hanna."


- Hans Jørn, 71 år, Blokhus.

19/4 -16: "Jeg fik for 13 år siden akupunktur hos John Boel mod min migræne og det hjalp. Derfor var jeg hurtig til også at afprøve dette hos Hanna, da jeg begyndte med Trigeminusneuralgismerter i venstre side af ansigtet. Mine smerter var så kraftige, at jeg tog alt hvad den kunne trække af Ibumetin og panodiler og mere til, men uden effekt. Havde også fået noget nervemedicin af min læge, men det var jeg ikke vild med at tage og det havde desuden heller ingen effekt. Efter 1. behandling med akupunktur og laserterapi, begyndte mine smertestillende at virke. Efter 5. behandling var min smerte faldet fra 10 til 2 og jeg tog kun Panodil forebyggende, hvis jeg vidste jeg skulle noget. Efter 6. behandling har jeg ikke mærket mere til mine smerter... Juhuuu... Jeg kan kun anbefale at prøve Hannas behandlinger... Jeg ved godt hvem der kan udrette mirakler, hvis jeg får brug for hjælp igen ;-)"


- Vivian Schmidt, 41 år, Thorup Strand.


3/3 -16: "Jeg har i længere tid ikke kunnet komme af med mit vand. Hanna Rosdam blev mig anbefalet. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har fået akupunktur og allerede efter én behandling, kunne jeg mærke en forskel. I dag har jeg været til behandling igen 4. gang og jeg har næsten normal vandladning igen. Ingen brug af kateter. Hvor er det dejligt. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun er nem at arbejde med og lytter til de problemer man har. Det er meget positivt og hun er positiv og dygtig."


- Kristian Holm, 71 år, Thisted.

Smerter pga. spinalstenose/diskusprolaps afhjulpet nov. -15, fortalt af Poul Erik, 69 år, Pandrup:

Smerter pga. slidgigt i knæ afhjulpet feb. -15, fortalt af Jette Christensen, 62 år, Sæby:

16/10-14: "Jeg var til massagebehandling hos Hanna for spændinger i ryg/nakke. Vi kom undervejs til at snakke om, at jeg døjer med kraftige menstruationssmerter og blev enige om at jeg bagefter kunne prøve akupunktur for dette. Jeg havde to nåle i hvert knæ i 10 min. Det gav lidt uventede resultater. Jeg fik for 5 år siden en benforlængende operation og der hvor akupunkturnålene havde siddet i, som siden operationen havde været følelsesløs, var følelsen nu vendt tilbage. Om aftenen gik jeg i seng klokken otte da jeg var ret træt og sov hele natten, hvilket var lidt af en overraskelse også da jeg over længere tid har fået sovepiller for at falde i søvn. Menstruationssmerterne skal jeg have lidt flere behandlinger for."


- Elisabeth Wæraas Kjeldsen, 19 år, Aabybro.


30/8-14: "Jeg har haft rigtig mange og stærke menstruationssmerter, endda så meget, at jeg ikke kunne gå eller rejse mig. Jeg blev altid rigtig syg når jeg havde min menstruation. Lægen gav mig p-piller, men det ændrede ikke noget, det var stadig det samme. Efter bare to behandlinger med zoneterapi og akupunktur fik jeg en normal cyklus og blødning. Det var en befrielse for mig, og jeg kunne gå i skole uden så meget fravær som jeg plejede. Jeg benytter mig af og massere mig selv på de to punkter på siden af hælen, hvor livmoder og æggestokke sidder. Jeg kan mærke det hjælper. Jeg er så glad for, at Hanna har hjulpet mig! Så en stor tak skal hun have.


- Hannah Eileen, 15 år, Farsø.  

28/8-14: "Jeg har slidgigt i begge knæ og kunne næsten ikke gå på trapper eller sove om natten. Efter 5 behandlinger med akupunktur, kan jeg igen bøje knæene og gå på trapper. Jeg har heller ikke så mange smerter mere og kan sove igen. Så det har hjulpet mig."


- Connie Christensen, 67 år, Løkken.


11/8-14: "Jeg har gennem de seneste år haft problemer med min lænd. Det seneste år har smerterne stort set været konstante. Jeg har været hos fysioterapeut, som diagnosticerede det til at være en begyndende diskusprolaps og behandlede det over flere gange med massage. Det hjalp overhovedet ikke. Efter nogle få behandlinger hos Hanna med akupunktur, har jeg endelig mærket en bedring. Desuden har akupunktur kunnet hjælpe mig med at få bugt med en overbelastningsskade ifbm. vægttræning."


- Kenneth Pedersen, 43 år, Tranum.


12/6-14: "Jeg havde fået anbefalet af en af mine venner der havde haft gode erfaringer med AcuNova akupunktur at prøve dette for min slidgigt og leddegigt. Jeg har haft konstant prikken/snurren i mine fingre som har gjort, at jeg ikke har kunnet lave håndarbejde som jeg altid har været meget glad for. Efter 1. behandling ved Hanna stoppede prikken/snurren i venstre hånds tre første fingre. Efter 2. behandling stoppede det i alle ti fingre. Jeg var så glad og gik direkte hjem og strikkede en lille kjole til en af mine venner der venter sig. Efterfølgende fik jeg behandling for min slidgigt i lænden. Det har i mange år føltes som en knytnæve der borede sig ind i min lænd. Efter 1. behandling for dette kunne jeg vippe fra side til side uden det gjorde ondt, jeg sov den efterfølgende nat ti timer i træk uden at skulle op som jeg ellers plejer, og min Ibuprofen på 600 mg som jeg plejer at starte dagen med for at kunne tage på arbejde, har jeg ikke haft behov for siden. Akupunktur er bare flippet."


- Lisbeth Favrholt, 50 år, Kaas.


9/6-14: "I pollensæsonen, lige fra birk i april til græs i juli, er øreakupunktur helt uundværlig for mig. Det hjælper mig til at undvære eller nedsætte mit forbrug at antihistaminer. Og det er en god idé at starte op forebyggende med behandling i februar/marts.


- Klaus Madsen, 41 år, Hjortdal.

Har du lyst til at dele din erfaring med behandling hos mig, send da meget gerne en anmeldelse :-)

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible