RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Akupunktur:

Akupunktur er en ældgammel behandlingsform. Den går ud på at flytte på vores energi i kroppen, hvis den er ulige fordelt. Indenfor TCM (Traditionel Kinesisk Akupunktur) taler man om, at vi har nogle meridianer (energibaner) og det er i disse energibaner, der kan opstå ubalancer og dermed blokeringer, der resulterer i sygdom hos os. I Kina bruger man akupunktur til at vedligeholde sin krop og holde sig rask. I Danmark bliver det som regel desværre først brugt, når skaden er sket, altså at vi har fået en blokering: vi er blevet syge og har ondt.

Når du besøger mig i klinikken, vil jeg tage en snak med dig om, hvad dit problem er. Dernæst laver jeg en måling på dig vha. en AcuGraph. Det er en avanceret modstandsmåler der i samarbejde med højteknologisk software, kan måle på akupunkturpunkter på dine hænder og fødder, hvordan din tilstand er, om der er en overtilstand, undertilstand eller en difference imellem din højre og venstre side af kroppen. Ud fra vores samtale og denne måling, behandler jeg dig så med nåle. Man vil som regel hurtigt mærke en ændring. Er det et nyopstået problem, skal der naturligvis færre behandlinger til end hvis det er en kronisk tilstand du har døjet med gennem længere tid eller mange år. Udover din egen oplevelse af de forbedringer du forhåbentlig oplever, får du ved de efterfølgende konsultationer, hvor du igen bliver målt, en forklaring ud fra AcuGraph'en på din udvikling. Foruden TCM og andre kinesiske systemer som Master Tung's og Dr. Tan's og den franske auriculoterapi, bruger jeg også moderne akupunktur (AcuNova). Til forskel fra traditionel kinesisk akupunktur som virker via meridianerne, virker AcuNova via hjernen, hvilket giver en forholdsvis hurtig effekt. Denne form for akupunktur har bl.a. vist sig særlig effektiv til smertelindring og behandling af øjensygdomme.

For børn eller andre der ikke bryder sig om at blive stukket med nålene, bruger jeg min K-laser til at stimulere akupunkturpunkterne, hvilket er smertefrit, men det tager typisk lidt længere tid inden den ønskede effekt opnåes ifht. behandling med akupunkturnåle. Denne behandling er mere tidskrævende, hvorfor der pålægges et ekstragebyr på 150 kr. oveni alm. konsultations pris.

Priser:

1. konsultation fra 475 kr. - varighed ca. 60 min.

Efterfølgende konsultationer fra 425 kr. - varighed ca. 45 min.

Myggestiksbehandling: 200 kr.

Gebyr for smertefri "akupunkturbehandling" udført med laserterapi 150 kr.

Øjenbehandlingsforløb 5000 kr. - 14 dages forløb med 2 behandlinger pr. dag med mindst en times pause.

Nogle sundhedsforsikringer vil gerne betale for behandlinger hos en RAB-registreret akupunktør, som jeg er, men ring til mig, hvis du har en sundhedsforsikring, så kan jeg lige guide dig!

Er du medlem af sygeforsikringen "danmark" gives der tilskud på op til 715 kr. om året til akupunktur. 1. konsultation 30% af egenudgiften og efterfølgende behandlinger 75 kr.

Medbring venligst et lagen til briksen.

I tilfælde af afbud bedes du give besked senest 1 døgn før din tid, da du ellers vil blive faktureret 125 kr.

AcuGraph demonstration